Lapset

Ilves FS käynnisti talvikaudeksi 2016–2017 uudelleen kaupunginosapohjaisen futsalkerhotoimintansa (vrt. kauden 2014–2015 Ilves Futsal-liiga). Futsalkerhojen päätavoitteena on tarjota toiminnan kohderyhmänä oleville alle 10-vuotiaille lapsille mahdollisuus säännölliseen ja muita palloiluharrastuksia tukevaan futsalin harrastamiseen lähellä omaa kotia, oman kaveripiirin kanssa ja koulutettujen valmentajien ohjaamina. Mukaan on pyritty ottamaan tila- ja ohjaajaresurssien puitteissa kaikki halukkaat, futsaltaitojensa kehittämisestä kiinnostuneet lapset sekä kerhotoiminnan taustatehtävistä kiinnostuneet lasten vanhemmat.

Lasten futsalkerhojen toimintakausi alkaa talvikaudella 2017-2018 marraskuun alussa ja kestää huhtikuun loppuun. Jokaiselle kerhoryhmälle järjestyy:

  • yksi arki-iltaan ajoittuva viikoittainen futsalharjoitusvuoro lähiliikuntasalista,
  • viisi pelitapahtumaa
  • viisi motoristen taitojen harjoittelutapahtumaa (uusi toimintamuoto)

Koulujen lomaviikot pyritään rauhoittamaan muulle toiminnalle.

lapset.png

Kuva 1. Futsalin ja jalkapallon lajitaitojen lisäksi Ilveksen futsalkerhoissa harjoitellaan koulutettujen valmentajien johdolla myös motorisia perusliikuntataitoja. 

Talvikaudella 2017-2018 Ilveksen futsalkerhot tulevat toimimaan ainakin seuraavissa kahdessa tukikohdassa:

  • Lentävänniemen koulun liikuntasali, keskiviikkoisin klo 17.00-19.30 (1-2 ryhmää)
  • Vehmaisten koulun liikuntasali, perjantaisin klo 16.30-18.30 (1-2 ryhmää)
  • Tesoman palloiluhalli, tiistaisin klo 16.30-17.30 (1 ryhmä)

Lisäryhmien perustaminen syksyn aikana tai tammikuussa 2018 on todennäköistä ja niistä tiedotetaan myöhemmin seuran verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kuukausittaisten peli- ja taitotapahtumien järjestämispaikkoina voivat toimia muutkin Tampereen seudun sisäliikuntatilat ja tapahtumat saattavat ajoittua myös viikonloppupäiville.

Valtaosa talvikauden 2016–2017 futsalkerholaisista on ollut kesäisin mukana Ilveksen Futis-Liigassa. Näin ollen futsalkerhojen syksystä kevääseen ulottuva toimintakausi on ympärivuotistanut lasten harrastustoimintaa seurassa.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet Ilveksen futsal- ja liikuntakerhoihin talvikaudeksi 2017-2018 löydät täältä.