Ilves FS P05

Ilves Futsalin 05 -poikien joukkue etsii futsalista kiinnostuneita uusia kenttäpelaajia ja maalivahteja mukaan toimintaansa.

Joukkue harjoittelee futsal -kaudella syys-huhtikuussa aktiivisesti 3 kertaa viikossa ja pelaa Tampereen Piirin futsal -sarjoissa sekä pyrkii osallistumaan erialisiin turnauksiin & harjoitusotteluihin kauden aikana.

Toimintaan ovat tervetulleita kaikki futsalista kiinnostuneet. Hyvän pohjan harjoittelun aloittamiselle antaa esimerkiksi aktiivinen harrastaminen Ilveksen Futis-Liigassa tai muuten jalkapallon parissa - muuta aktiivista liikuntaharrastamista toki unohtamatta. Joukkueen toiminta mahdollistaa tarvittaessa poikien aidon monilajiharrastamisen ja pyrkii tukemaan muutenkin aktiivista, iikunnallista elämäntapaa.

Joukkueenjohtaja antaa mielellään puhelimitse tai sähköpostilla lisätietoa toiminnasta ja hänen kanssaan voi sopia esimerkiksi henkilökohtaisesta joukkueen toimintaan tutustumisesta sovitun harjoittelujakson puitteissa. Joukkue järjestää myös syksyn 2018 aikana avoimia harjoituksia.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet joukkueen toimintaan futsalkaudelle 2018-2019 löytyvät täältä.

Joukkueen yhteystiedot

Nimi Sähköposti Puhelinnro
eikuvaa.jpg Vastuuvalmentaja Jan Viljanen jan.viljanen(at)tut.fi
eikuvaa.jpg Joukkueenjohtaja Antti Kärkkäinen antti.karkkainen(at)me.com puh. 040 844 4393