Jyrkiäinen suuressa roolissa Ilveksessä

26.06.2017

Ilves FS:n sopimusuutiset jatkuvat tällä kertaa Juhana Jyrkiäisellä, jolla on merkittävä rooli Ilveksen organisaatiossa niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin.

– Juhana on kaveri, jonka ilman muuta halusin pitää Ilveksessä. Hän on paitsi maajoukkuetason pelaaja, niin myös erittäin tärkeä osatekijä Ilveksen kaikissa futsal-toiminnoissa. Hän on muun muuassa mukana valmennuksessa sekä edustusjoukkueessa että junioreiden parissa. Toivon, että Ilves saa käyttää tämän monilahjakkuuden palveluksia vielä pitkään, kertoi Ilveksen manageri Ilkka Koskinen.

Ilveksen nettitoimitus tavoitti Jyrkiäisen haastatteluun:

Millä mielin jatkat Ilveksessä?

– Hyvillä mielin jatkan tutussa porukassa. Kiinnostusta oli muualtakin, mutta uskon Ilveksen olevan minulle paras vaihtoehto.

Millä keinoin Ilves palaa huipulle?

– Tekemisen on parannuttava joka tasolla aina harjoitteluun sitoutumisesta tahtotilaan kentällä. Viime kauden pettymyksen myötä meillä on hyvin voitonnälkäinen ja kehittymishaluinen porukka. Uskon, että jokainen nimensä ensi kauden sopimukseen rustaava on valmis panostamaan lajiin aiempaa enemmän, jotta Ilves palaa maamme terävimpään kärkeen.

Pre-seasonilla on vastassa mm. tuore Espanjan liigan kakkonen FC Barcelona. Onko Ilveksellä mahdollisuuksia jättiä vastaan?

– Barcan kohtaaminen on mitä mahtavin tapa huipentaa harjoituskausi ja siitä tullee monelle ikimuistoinen kokemus. Voitto vaatisi meiltä nappionnistumista ja sopivan määrän onneakin, mutta tulosta tärkeämpää lienee päästä testaamaan oma taso maailman huippuja vastaan.

18.09.2017Ilmoittautuminen myös Suomen Palloliiton ja Volkswagenin tuella käynnistettäviin lapsi-vanhempi-ryhmiin on alkanut.
18.09.2017Kerkko Huhtanen siirtyy sivuun futsaljaoston päivittäistyöstä
17.09.2017Leijona voitti Liittocupin
17.09.2017Jaakko Laitinen ja Kerkko Huhtanen maajoukkuevalmentajiksi
17.09.2017Kissapedot kohtaavat tänään Liittocupin finaalissa Tesomalla
17.09.2017Futsal-kauden avaustilaisuuden haastatteluvideo
14.09.2017Ilves FS Liittocupin finaaliin
13.09.2017Ilves FS torstai-iltana Mad Maxin vieraaksi
11.09.2017Ilves FS hakee vahvistusta markkinointitiimiinsä
10.09.2017Futsalkerhot: Ilveksen futsal- ja liikuntakerhotoiminta laajenee Tesomalle

Siirry arkistoon »