Ilmoittautuminen Ilveksen futsalin junioritoimintoihin futsalkaudelle 2017-2018 on alkanut - Tule mukaan

04.08.2017

Ilveksen futsaljaosto tavoittelee talvikaudella 2017-2018 toimintansa laajentamista sekä lasten harrastetoimintojen että junioriedustustoimintojen suunnassa. Uutena toimintamuotona futsaljaosto tulee yhteistyössä jalkapallojaoston kanssa käynnistämään myös talvikaudelle ajoittuvaa lapsi-vanhempi-ryhmätoimintaa. Junioriedustustasolla futsaljaosto perustaa uuden ikäluokkajoukkueen 2007-2008-syntyneille poikapelaajille.

 

Futsal- ja liikuntakerhot 

Kaupunginosittain organisoitavaa futsal- ja liikuntakerhotoimintaa Ilveksen futsaljaosto jatkaa viime kaudelta tutulla toimintamallilla. Futsalkerhotoiminnan päätavoitteena on tarjota toiminnan kohderyhmänä oleville alle 10-vuotiaille pojille ja tytöille mahdollisuus säännölliseen ja muita palloiluharrastuksia tukevaan futsalin harrastamiseen lähellä omaa kotia, oman kaveripiirin kanssa ja koulutettujen valmentajien ohjaamina. Mukaan pyritään ottamaan tila- ja ohjaajaresurssien puitteissa kaikki halukkaat, futsaltaitojensa kehittämisestä kiinnostuneet lapset sekä kerhotoiminnan taustatehtävistä kiinnostuneet lasten vanhemmat.

Futsalkerhojen toimintakausi alkaa viime kaudesta poiketen marraskuun alussa ja kestää huhtikuun loppuun. Toimintamaksu on 195 euroa. Jokaiselle kerhoryhmälle järjestyy toimintakaudella:

  • yksi viikoittainen arki-illan futsalharjoitusvuoro lähiliikuntasalista (noin 20 kpl),
  • vähintään viisi pelitapahtumaa
  • vähintään viisi uutena toimintamuotona kokeiltavaa motoristen taitojen harjoittelutapahtumaa

Koulujen lomaviikot rauhoitetaan lähtökohtaisesti muulle toiminnalle. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet Ilveksen futsal- ja liikuntakerhoihin löydät täältä.

Futsalin junioriedustusjoukkueet ja talenttivalmennus 

Junioriedustusjoukkueiden osalta Ilveksen futsaljaoston tavoitteena futsalkaudella 2017–2018 on ylläpitää futsalin junioriedustusjoukkueita vuosina 2001–2008 syntyneiden poikien ikäluokissa. Uutena ikäluokkana junioriedustustoiminta käynnistyy 2007-2008-syntyneille pojille. Kaikki ikäluokkajoukkueet ovat futsaliin erikoistuneita, harjoittelevat ikäluokasta riippuen 2–4 kertaa viikossa ja osallistuvat Tampereen piirin järjestämiin futsalsarjoihin. Joukkueiden valmennuksesta vastaavat lajiin erikoistuneet ja koulutetut futsalvalmentajat. 

Ilves on valmis vastaanottamaan uusia oppimishaluisia ja futsalpelaajapolulla etenemisestä kiinnostuneita kaikkiin 2001–2008-syntyneiden poikien ikäluokkajoukkueisiinsa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita näyttämään taitojaan ja tutustumaan joukkueiden toimintaan erityisesti syys-lokakuun avoimiin futsalharjoituksiin. Uusia valmentajia ja toimihenkilöitäkin otetaan mielellään mukaan toimintaan ja koulutetaan tehtäviinsä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Ilveksen futsalin junioriedustusjoukkueisiin löytyy täältä.

Futsalin talenttivalmennustoimintaa Ilves taas tulee järjestämään tulevalla kaudella ainakin vuosina 2001-2006 syntyneille junioripelaajille. Talenttivalmennuksen tarkoituksena on tarjota Tampereen seudun lupaavimmille ja innokkaimmille futsaljunioreille, seurataustasta riippumatta, mahdollisuus yksilölähtöisempään ohjattuun lisäharjoitteluun viikoittaisilla arki-iltapäivävuoroilla (yksi lajiharjoitus / viikko, runkopäivinä ikäluokkajoukkueiden harjoituksista vapaat arkipäivät). Toimintakausi ulottuu lokakuun alusta maaliskuun loppuun, minkä myötä harjoitustapahtumia tulee lomaviikot huomioiden olemaan noin 22 kpl.

Talenttivalmennusryhmään tullaan valitsemaan ilmoittautumisten perusteella ja vanhempia ikäluokkia painottaen noin 20 pelaajaa. Kysynnän ja tila- ja ohjaajaresurssien salliessa myös lisäryhmien perustaminen on mahdollista.

Hakeutuminen Ilveksen futsalin talenttivalmennukseen onnistuu täältä.

Lapsi-vanhempi-ryhmät 

Ilveksen futsal- ja jalkapallojaostojen yhteisten lapsi-vanhempi-ryhmien talvikauden 2017-2018 toimintakausi alkaa marraskuun 2017 alussa ja ulottunee huhtikuun 2018 lopulle. Tukea toiminnan organisointiin seura saa Suomen Palloliiton ja Volkswagenin Perhefutis-hankkeesta.

PerhefutisFBheader-Twitter_keskikoko.jpg

Lisätietoja perustettavien lapsi-vanhempi-ryhmien toiminnan tukikohdista, harjoitusajoista ja toimintamaksuista ilmaantuu näille verkkosivuille elokuun aikana, joten kannattaa seurata uutisointia.

Ilveksen jalkapallojaoston muuta talvitoimintatarjontaa kuvataan tarkemmin täällä.

Ilveksen futsalin junioritoiminnoista lisätietoja antaa seuran muiden futsaltoimijoiden ohella:

Kerkko Huhtanen

Futsalkoordinaattori (oto), Ilves ry

kerkko.huhtanen(at)ilves.fi

19.08.2017Ilves löi PJK:n rankkareilla
17.08.2017PJK mittaa Ilveksen kunnon lauantaina Pirkkalassa
16.08.2017Ilves FS:n manageri Ilkka Koskisen mietteitä
16.08.2017Ville Koskelalla sopimus taskussa
13.08.2017Ilves NFC-turnauksen viides
09.08.2017Ilveksen pre-season alkaa viikonloppuna
07.08.2017Tiensuu Loiskeesta Ilvekseen
04.08.2017Ilmoittautuminen Ilveksen futsalin junioritoimintoihin futsalkaudelle 2017-2018 on alkanut - Tule mukaan
04.08.2017Teemu Luoto täydentää Ilveksen maalivahdiston
03.08.2017Mäkiniemi aloittaa toisen kautensa Ilveksessä

Siirry arkistoon »