Ilmoittautuminen Ilveksen futsalin junioritoimintoihin futsalkaudelle 2017-2018 on alkanut - Tule mukaan

04.08.2017

Ilveksen futsaljaosto tavoittelee talvikaudella 2017-2018 toimintansa laajentamista sekä lasten harrastetoimintojen että junioriedustustoimintojen suunnassa. Uutena toimintamuotona futsaljaosto tulee yhteistyössä jalkapallojaoston kanssa käynnistämään myös talvikaudelle ajoittuvaa lapsi-vanhempi-ryhmätoimintaa. Junioriedustustasolla futsaljaosto perustaa uuden ikäluokkajoukkueen 2007-2008-syntyneille poikapelaajille.

ilvesvalko2.jpg

 

Futsal- ja liikuntakerhot 

Kaupunginosittain organisoitavaa futsal- ja liikuntakerhotoimintaa Ilveksen futsaljaosto jatkaa viime kaudelta tutulla toimintamallilla. Futsalkerhotoiminnan päätavoitteena on tarjota toiminnan kohderyhmänä oleville alle 10-vuotiaille pojille ja tytöille mahdollisuus säännölliseen ja muita palloiluharrastuksia tukevaan futsalin harrastamiseen lähellä omaa kotia, oman kaveripiirin kanssa ja koulutettujen valmentajien ohjaamina. Mukaan pyritään ottamaan tila- ja ohjaajaresurssien puitteissa kaikki halukkaat, futsaltaitojensa kehittämisestä kiinnostuneet lapset sekä kerhotoiminnan taustatehtävistä kiinnostuneet lasten vanhemmat.

Futsalkerhojen toimintakausi alkaa viime kaudesta poiketen marraskuun alussa ja kestää huhtikuun loppuun. Toimintamaksu on 195 euroa. Jokaiselle kerhoryhmälle järjestyy toimintakaudella:

  • yksi viikoittainen arki-illan futsalharjoitusvuoro lähiliikuntasalista (noin 20 kpl),
  • vähintään viisi pelitapahtumaa
  • vähintään viisi motoristen taitojen harjoittelutapahtumaa

Koulujen lomaviikot rauhoitetaan lähtökohtaisesti muulle toiminnalle. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet Ilveksen futsal- ja liikuntakerhoihin löydät täältä.

Futsalin junioriedustusjoukkueet ja talenttivalmennus 

Junioriedustusjoukkueiden osalta Ilveksen futsaljaoston tavoitteena futsalkaudella 2017–2018 on ylläpitää futsalin junioriedustusjoukkueita vuosina 2001–2008 syntyneiden poikien ikäluokissa. Uutena ikäluokkana junioriedustustoiminta käynnistyy 2007-2008-syntyneille pojille. Kaikki ikäluokkajoukkueet ovat futsaliin erikoistuneita, harjoittelevat ikäluokasta riippuen 2–4 kertaa viikossa ja osallistuvat Tampereen piirin järjestämiin futsalsarjoihin. Joukkueiden valmennuksesta vastaavat lajiin erikoistuneet ja koulutetut futsalvalmentajat. 

Ilves on valmis vastaanottamaan uusia oppimishaluisia ja futsalpelaajapolulla etenemisestä kiinnostuneita kaikkiin 2001–2008-syntyneiden poikien ikäluokkajoukkueisiinsa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita näyttämään taitojaan ja tutustumaan joukkueiden toimintaan erityisesti syys-lokakuun avoimiin futsalharjoituksiin. Uusia valmentajia ja toimihenkilöitäkin otetaan mielellään mukaan toimintaan ja koulutetaan tehtäviinsä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Ilveksen futsalin junioriedustusjoukkueisiin löytyy täältä.

Futsalin talenttivalmennustoimintaa Ilves taas tulee järjestämään tulevalla kaudella ainakin vuosina 2001-2006 syntyneille junioripelaajille. Talenttivalmennuksen tarkoituksena on tarjota Tampereen seudun lupaavimmille ja innokkaimmille futsaljunioreille, seurataustasta riippumatta, mahdollisuus yksilölähtöisempään ohjattuun lisäharjoitteluun viikoittaisilla arki-iltapäivävuoroilla (yksi lajiharjoitus / viikko, runkopäivinä ikäluokkajoukkueiden harjoituksista vapaat arkipäivät). Toimintakausi ulottuu lokakuun alusta maaliskuun loppuun, minkä myötä harjoitustapahtumia tulee lomaviikot huomioiden olemaan noin 22 kpl.

Talenttivalmennusryhmään tullaan valitsemaan ilmoittautumisten perusteella ja vanhempia ikäluokkia painottaen noin 20 pelaajaa. Kysynnän ja tila- ja ohjaajaresurssien salliessa myös lisäryhmien perustaminen on mahdollista.

Hakeutuminen Ilveksen futsalin talenttivalmennukseen onnistuu täältä.

Lapsi-vanhempi-ryhmät 

Ilveksen suosittu lapsi-vanhempi-ryhmätoiminta laajenee myös talvikaudelle.
Ilveksen futsal- ja jalkapallojaostojen yhteisten lapsi-vanhempi-ryhmien talvikauden 2017-2018 toimintakausi alkaa marraskuun 2017 alussa ja ulottunee huhtikuun 2018 lopulle. Tukea toiminnan organisointiin seura saa Suomen Palloliiton ja Volkswagenin Perhefutis-hankkeesta.

PerhefutisFBheader-Twitter_keskikoko.jpg


Ryhmä on 2-5-vuotiaan lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, joka mahdollistaa kiireettömän hetken yhdessäoloon. Toiminnassa harjoitellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tututustaan pallon käsittelyyn. Tavoitteena on tutustua futsaliin/jalkapalloon erilaisten leikkien ja yhteisten tehtävien avulla. Tehtävissä opetellaan perusmotorisia taitoja (juokseminen, potkaiseminen, hyppy, heitto, tasapaino, ketteryys) sekä liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.

Seuralle ryhmä on ensimmäinen kosketus toiminta-alueensa lapsiperheisiin ja tapa tutustua tulevien pelaajien perheisiin.

Ryhmät kokoontuu kerran viikossa, 8 viikon ajan. Toimintamaksu 65e, sisältää lapsen vakuutuksen. 

Ryhmiä pyritään perustamaan ainakin seuraaviin paikkoihin:

Lentävänniemen koulu pe 18.00 - 18.45 (1 ryhmä)

Pohjois-Hervannan koulu ma 18.30 - 19.15 (1 ryhmä)

Vehmaisten koulu pe 16.45 - 17.30 (1 ryhmä)

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet Ilveksen lapsi-vanhempi-ryhmiin löydät täältä.

Tyttöjen 2003-2005 futsalkerho

Ilves FS aloittaa vuosina 2003–2005 syntyneille tyttöpelaajille suunnatun futsal-toiminnan. https://www.ilvesfutsal.fi/uutiset.html?110065

ilvesvalko2.jpg

Ilveksen jalkapallojaoston muuta talvitoimintatarjontaa kuvataan tarkemmin täällä.

Ilveksen futsalin junioritoiminnoista lisätietoja antavat seuran futsaltoimijat.


20.01.2018SoVo voitti voittomaalikilpailussa
19.01.2018Ilves-Appi julkaistaan viikolla 5
18.01.2018SoVo rynnii Kauppiin lauantaina
14.01.2018Talent-harjoitukset käynnistyivät Kaupissa
13.01.2018Jyrkiäisen tehokkuus kaatoi Leijonan
10.01.2018Talent-harjoitukset perjantaina Kaupissa
07.01.2018Pisteet matkasivat Kemin mukana pohjoiseen
06.01.2018GFT kaatui Kaupin avauksessa
05.01.2018GFT ja FC Kemi ensimmäiset vieraat Kaupissa
19.12.2017Kerhotoiminta alkaa tammikuussa Kauppi Sport Centerissä

Siirry arkistoon »