Ilves muuttaa Kauppi Sport Centeriin

09.09.2017

Ilveksen futsal- ja salibandyjoukkueet muuttavat pelaamaan sekä harjoittelemaan tammikuussa valmistuvaan huippu-upeaan Kauppi Sport Centeriin. 15 miljoonaa maksaviin liikuntatiloihin tulee mm. kolme täysmittaista sisäpelikenttää, kuntosali, kiipeilyseinä, sisäseikkailupuisto, juoksuradat, ravintola, parturi-kampaamo, liikuntapainotteinen päiväkoti ja työterveysasema. Tilojen kokonaispinta-ala on noin 16 000 neliömetriä.

Ilves ry:n puheenjohtaja Kari Pansio on erittäin tyytyväinen tiloihin, sillä tarve uusille on ollut valtava jo parikymmentä vuotta. -Tämä on iso askel eteenpäin, jolla taataan junioreille pelaajapolku ja kehittyminen isommille areenoille. Olemme menneet ihan liikaa limiiteillä ja jotta meillä toimintaa yleensä on, harjoituskertoja tulee lisätä, Pansio totesi.

Ilveksen salibandyjaoston puheenjohtaja Mika Välimaa on Pansion kanssa samoilla linjoilla: - Tampereella on ollut huutava pula jo pitkään harjoittelupaikoista ja -tiloista. Odotamme, että harjoittelumahdollisuuksien paraneminen tuo ainakin 20 prosentin kasvun harrastajamääriin.

Futsaljaoston vetäjän Ilkka Koskisen pitkäaikainen haave nähdä futsalottelut saunasta käsin toteutuu uuden hallin myötä. - Kauppi on huikea paikka, sinne tulee paljon muutakin väkeä kuin pelkkä edustusjoukkueemme. Yleisömäärämme tulevat moninkertaistumaan, Koskinen ennusti.

Urheilukeskuksen rakentaja Aki Hyrkköstä on liikunta kiinnostanut koko iän. - Näen erittäin hyvänä myös sen, että urheilukeskuksen ympärillä on loistavat ulkoilumahdollisuudet.

Halliyhtiön Toimitusjohtaja Sami Joru kertasi rakennushankkeen idean historiaa: - Innostuksella ja kovalla halulla on asiaa tehty ja nyt palapelin palaset ovat loksahtaneet paikoilleen. Lähdimme yhtiökumppanini Hyrkkösen kanssa kolme neljä vuotta sitten keskustelemaan kuinka makeaa olisi tehdä liikuntahalli. Ensimmäinen lähtökohta oli tehdä vain kaksi tenniskenttää, mutta nyt meillä onkin aivan huikeat fasiliteetit ja puitteet huippu-urheiluun sekä ihmisten liikuttamiseen.

Linkki Pansion, Välimaan, Koskisen, Hyrkkösen ja Jorun haastatteluvideoon:

https://www.youtube.com/watch?v=phMhTj9VU_I

_MG_0670.JPG

20.01.2018SoVo voitti voittomaalikilpailussa
19.01.2018Ilves-Appi julkaistaan viikolla 5
18.01.2018SoVo rynnii Kauppiin lauantaina
14.01.2018Talent-harjoitukset käynnistyivät Kaupissa
13.01.2018Jyrkiäisen tehokkuus kaatoi Leijonan
10.01.2018Talent-harjoitukset perjantaina Kaupissa
07.01.2018Pisteet matkasivat Kemin mukana pohjoiseen
06.01.2018GFT kaatui Kaupin avauksessa
05.01.2018GFT ja FC Kemi ensimmäiset vieraat Kaupissa
19.12.2017Kerhotoiminta alkaa tammikuussa Kauppi Sport Centerissä

Siirry arkistoon »