Ilves muuttaa Kauppi Sport Centeriin

09.09.2017

Ilveksen futsal- ja salibandyjoukkueet muuttavat pelaamaan sekä harjoittelemaan tammikuussa valmistuvaan huippu-upeaan Kauppi Sport Centeriin. 15 miljoonaa maksaviin liikuntatiloihin tulee mm. kolme täysmittaista sisäpelikenttää, kuntosali, kiipeilyseinä, sisäseikkailupuisto, juoksuradat, ravintola, parturi-kampaamo, liikuntapainotteinen päiväkoti ja työterveysasema. Tilojen kokonaispinta-ala on noin 16 000 neliömetriä.

Ilves ry:n puheenjohtaja Kari Pansio on erittäin tyytyväinen tiloihin, sillä tarve uusille on ollut valtava jo parikymmentä vuotta. -Tämä on iso askel eteenpäin, jolla taataan junioreille pelaajapolku ja kehittyminen isommille areenoille. Olemme menneet ihan liikaa limiiteillä ja jotta meillä toimintaa yleensä on, harjoituskertoja tulee lisätä, Pansio totesi.

Ilveksen salibandyjaoston puheenjohtaja Mika Välimaa on Pansion kanssa samoilla linjoilla: - Tampereella on ollut huutava pula jo pitkään harjoittelupaikoista ja -tiloista. Odotamme, että harjoittelumahdollisuuksien paraneminen tuo ainakin 20 prosentin kasvun harrastajamääriin.

Futsaljaoston vetäjän Ilkka Koskisen pitkäaikainen haave nähdä futsalottelut saunasta käsin toteutuu uuden hallin myötä. - Kauppi on huikea paikka, sinne tulee paljon muutakin väkeä kuin pelkkä edustusjoukkueemme. Yleisömäärämme tulevat moninkertaistumaan, Koskinen ennusti.

Urheilukeskuksen rakentaja Aki Hyrkköstä on liikunta kiinnostanut koko iän. - Näen erittäin hyvänä myös sen, että urheilukeskuksen ympärillä on loistavat ulkoilumahdollisuudet.

Halliyhtiön Toimitusjohtaja Sami Joru kertasi rakennushankkeen idean historiaa: - Innostuksella ja kovalla halulla on asiaa tehty ja nyt palapelin palaset ovat loksahtaneet paikoilleen. Lähdimme yhtiökumppanini Hyrkkösen kanssa kolme neljä vuotta sitten keskustelemaan kuinka makeaa olisi tehdä liikuntahalli. Ensimmäinen lähtökohta oli tehdä vain kaksi tenniskenttää, mutta nyt meillä onkin aivan huikeat fasiliteetit ja puitteet huippu-urheiluun sekä ihmisten liikuttamiseen.

Linkki Pansion, Välimaan, Koskisen, Hyrkkösen ja Jorun haastatteluvideoon:

https://www.youtube.com/watch?v=phMhTj9VU_I

_MG_0670.JPG

12.11.2017SoVo romahti lopussa
10.11.2017Sunnuntaina isänpäivän viettoon Somerolle
09.11.2017Sami Joru Ilves FS:n valmennuspäälliköksi
04.11.2017Ilves kellisti KaDyn
03.11.2017Ilveksen futsalkerhot ovat käynnistyneet
03.11.2017Sarjajohtaja KaDy Tesomalle lauantaina
30.10.2017Ilves-Appi, mobiilijäsenkortti
29.10.2017Mad Max jätti Ilveksen pisteittä
27.10.2017Ilves FS Valkeakoskelle sunnuntaina
24.10.2017Futsalkerhot alkavat marraskuussa

Siirry arkistoon »