Ilves laajentaa matalan kynnyksen futsalkerhotoimintaansa Tesoman alueen nuorille

09.03.2017

Ilves laajentaa lapsille ja nuorille suunnatun matalan osallistumiskynnyksen futsaltoimintaansa uuteen kaupunginosaan ja uudelle kohderyhmälle. Viikolla 11 Tesoman palloiluhallissa aloittaa Tesoman koulun, Tesomajärven koulun ja lähialueen 4–9-luokkalaisille tarkoitettu futsal- ja palloilukerho, jonka järjestämisestä vastaa Ilveksen jalkapallojaoston futsaltoiminto ja päätukijana toimii LähiTapiola Pirkanmaa.

Tesoman futsal- ja palloilukerho on yksi Ilveksen jalkapallojaoston pilottiprojekteista erityisesti nuorille suunnatun ympärivuotisen harrastetoiminnan kehittämiseksi. Kerhotoimintaan osallistuminen on maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista tai  seurajäsenyyttä. Harjoitustapahtumiin voi tulla mukaan yksin tai kavereiden kanssa, ja uusia kokeilijoita otetaan mukaan joka viikko. Toimintaan ovat myös tervetulleita niin vasta-alkajat kuin aktiiviset liikunnan harrastajat. Aloitusvaiheessa kerhotapahtumia järjestetään vain maanantai-iltapäivisin, mutta osallistujamäärien tarkentuessa toiminta on laajennettavissa muillekin viikonpäiville ja konseptin osoittautuessa toimivaksi myös muihin kaupunginosiin (ks. kerhotapahtumien järjestämisaikataulu kuvassa 1).

”LähiTapiola Pirkanmaa haluaa tehdä suomalaisten arjesta turvallisempaa ja terveempää. Elämänturvastrategiamme mukaisesti tuemme laajasti pirkanmaalaista urheilutoimintaa ja haluamme olla mukana lasten liikkumiseen tähtäävissä hankkeissa.  Tämän vuoksi koululaisille suunnattu futsal- ja palloilukerho on erinomainen tapa tehdä yhteistyötä sekä koulun että urheiluseuran kanssa. Turvallisuuteen ja terveyden edistämiseen tähdätään myös LähiTapiolan tarjoamilla Sankarikoulutuksilla. LähiTapiola Pirkanmaa tarjoaa vuoden 2017 aikana elvytys- tai hätäensiapukoulutusta 1700 koululaiselle ja 800 asiakkaalle. Koulutuksessa opitaan elvytyksen perusteet ja avun hälyttäminen”, markkinointipäällikkö Taina Hiltunen LähiTapiola Pirkanmaalta kertoo yhteishankkeen taustoista.

Ilveksen näkökulmasta nuorille suunnattu futsal- ja palloilukerhotoiminta puolestaan laajentaa seuran jalkapallojaoston toistaiseksi suppeampaa talvikauden harrastetoimintaa. Lisäksi nyt käynnistettävä Tesoman alueen futsal- ja palloilukerho tarjoaa osalle kaupunginosan pelureista varaslähdön Ilveksen Futis-Liigan tulevaan kauteen. 

tesomamainos2.jpg

Kuva 1. Tesoman alueen 4–9-luokkalaisille suunnatun futsal- ja palloilukerhon perustiedot. Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana. 

Lisätietoja Tesoman nuorille suunnatusta futsal- ja palloilukerhosta antaa:

Kerkko Huhtanen / futsalkoordinaattori

kerkko.huhtanen(at)ilves.fi

puh. 040 778 6800

21.07.2017Ilveksen otteluohjelma Fut5al Masters 2017 -turnauksessa
14.07.2017Jussi Nummelalle sopimus
29.06.2017Fut5al Masters 2017 joukkueet ja lohkojako
28.06.2017Ilves-ikoni Jarno Majamaa jatkaa
27.06.2017Lahtinen edelleen Ilveksen mies
26.06.2017Jyrkiäinen suuressa roolissa Ilveksessä
23.06.2017Lassi Lintula valitsi jatkon Ilveksessä
12.06.2017Lauri Savolainen pukee jälleen keltaista ylleen
08.06.2017Jaakko Ahokas pysyy tupsukorvana
08.06.2017Martiskainen allekirjoitti jatkopahvin

Siirry arkistoon »