Ilves laajentaa matalan kynnyksen futsalkerhotoimintaansa Tesoman alueen nuorille

09.03.2017

Ilves laajentaa lapsille ja nuorille suunnatun matalan osallistumiskynnyksen futsaltoimintaansa uuteen kaupunginosaan ja uudelle kohderyhmälle. Viikolla 11 Tesoman palloiluhallissa aloittaa Tesoman koulun, Tesomajärven koulun ja lähialueen 4–9-luokkalaisille tarkoitettu futsal- ja palloilukerho, jonka järjestämisestä vastaa Ilveksen jalkapallojaoston futsaltoiminto ja päätukijana toimii LähiTapiola Pirkanmaa.

Tesoman futsal- ja palloilukerho on yksi Ilveksen jalkapallojaoston pilottiprojekteista erityisesti nuorille suunnatun ympärivuotisen harrastetoiminnan kehittämiseksi. Kerhotoimintaan osallistuminen on maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista tai  seurajäsenyyttä. Harjoitustapahtumiin voi tulla mukaan yksin tai kavereiden kanssa, ja uusia kokeilijoita otetaan mukaan joka viikko. Toimintaan ovat myös tervetulleita niin vasta-alkajat kuin aktiiviset liikunnan harrastajat. Aloitusvaiheessa kerhotapahtumia järjestetään vain maanantai-iltapäivisin, mutta osallistujamäärien tarkentuessa toiminta on laajennettavissa muillekin viikonpäiville ja konseptin osoittautuessa toimivaksi myös muihin kaupunginosiin (ks. kerhotapahtumien järjestämisaikataulu kuvassa 1).

”LähiTapiola Pirkanmaa haluaa tehdä suomalaisten arjesta turvallisempaa ja terveempää. Elämänturvastrategiamme mukaisesti tuemme laajasti pirkanmaalaista urheilutoimintaa ja haluamme olla mukana lasten liikkumiseen tähtäävissä hankkeissa.  Tämän vuoksi koululaisille suunnattu futsal- ja palloilukerho on erinomainen tapa tehdä yhteistyötä sekä koulun että urheiluseuran kanssa. Turvallisuuteen ja terveyden edistämiseen tähdätään myös LähiTapiolan tarjoamilla Sankarikoulutuksilla. LähiTapiola Pirkanmaa tarjoaa vuoden 2017 aikana elvytys- tai hätäensiapukoulutusta 1700 koululaiselle ja 800 asiakkaalle. Koulutuksessa opitaan elvytyksen perusteet ja avun hälyttäminen”, markkinointipäällikkö Taina Hiltunen LähiTapiola Pirkanmaalta kertoo yhteishankkeen taustoista.

Ilveksen näkökulmasta nuorille suunnattu futsal- ja palloilukerhotoiminta puolestaan laajentaa seuran jalkapallojaoston toistaiseksi suppeampaa talvikauden harrastetoimintaa. Lisäksi nyt käynnistettävä Tesoman alueen futsal- ja palloilukerho tarjoaa osalle kaupunginosan pelureista varaslähdön Ilveksen Futis-Liigan tulevaan kauteen. 

tesomamainos2.jpg

Kuva 1. Tesoman alueen 4–9-luokkalaisille suunnatun futsal- ja palloilukerhon perustiedot. Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana. 

Lisätietoja Tesoman nuorille suunnatusta futsal- ja palloilukerhosta antaa:

Kerkko Huhtanen / futsalkoordinaattori

kerkko.huhtanen(at)ilves.fi

puh. 040 778 6800

12.11.2017SoVo romahti lopussa
10.11.2017Sunnuntaina isänpäivän viettoon Somerolle
09.11.2017Sami Joru Ilves FS:n valmennuspäälliköksi
04.11.2017Ilves kellisti KaDyn
03.11.2017Ilveksen futsalkerhot ovat käynnistyneet
03.11.2017Sarjajohtaja KaDy Tesomalle lauantaina
30.10.2017Ilves-Appi, mobiilijäsenkortti
29.10.2017Mad Max jätti Ilveksen pisteittä
27.10.2017Ilves FS Valkeakoskelle sunnuntaina
24.10.2017Futsalkerhot alkavat marraskuussa

Siirry arkistoon »