Ilves laajentaa matalan kynnyksen futsalkerhotoimintaansa Tesoman alueen nuorille

09.03.2017

Ilves laajentaa lapsille ja nuorille suunnatun matalan osallistumiskynnyksen futsaltoimintaansa uuteen kaupunginosaan ja uudelle kohderyhmälle. Viikolla 11 Tesoman palloiluhallissa aloittaa Tesoman koulun, Tesomajärven koulun ja lähialueen 4–9-luokkalaisille tarkoitettu futsal- ja palloilukerho, jonka järjestämisestä vastaa Ilveksen jalkapallojaoston futsaltoiminto ja päätukijana toimii LähiTapiola Pirkanmaa.

Tesoman futsal- ja palloilukerho on yksi Ilveksen jalkapallojaoston pilottiprojekteista erityisesti nuorille suunnatun ympärivuotisen harrastetoiminnan kehittämiseksi. Kerhotoimintaan osallistuminen on maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista tai  seurajäsenyyttä. Harjoitustapahtumiin voi tulla mukaan yksin tai kavereiden kanssa, ja uusia kokeilijoita otetaan mukaan joka viikko. Toimintaan ovat myös tervetulleita niin vasta-alkajat kuin aktiiviset liikunnan harrastajat. Aloitusvaiheessa kerhotapahtumia järjestetään vain maanantai-iltapäivisin, mutta osallistujamäärien tarkentuessa toiminta on laajennettavissa muillekin viikonpäiville ja konseptin osoittautuessa toimivaksi myös muihin kaupunginosiin (ks. kerhotapahtumien järjestämisaikataulu kuvassa 1).

”LähiTapiola Pirkanmaa haluaa tehdä suomalaisten arjesta turvallisempaa ja terveempää. Elämänturvastrategiamme mukaisesti tuemme laajasti pirkanmaalaista urheilutoimintaa ja haluamme olla mukana lasten liikkumiseen tähtäävissä hankkeissa.  Tämän vuoksi koululaisille suunnattu futsal- ja palloilukerho on erinomainen tapa tehdä yhteistyötä sekä koulun että urheiluseuran kanssa. Turvallisuuteen ja terveyden edistämiseen tähdätään myös LähiTapiolan tarjoamilla Sankarikoulutuksilla. LähiTapiola Pirkanmaa tarjoaa vuoden 2017 aikana elvytys- tai hätäensiapukoulutusta 1700 koululaiselle ja 800 asiakkaalle. Koulutuksessa opitaan elvytyksen perusteet ja avun hälyttäminen”, markkinointipäällikkö Taina Hiltunen LähiTapiola Pirkanmaalta kertoo yhteishankkeen taustoista.

Ilveksen näkökulmasta nuorille suunnattu futsal- ja palloilukerhotoiminta puolestaan laajentaa seuran jalkapallojaoston toistaiseksi suppeampaa talvikauden harrastetoimintaa. Lisäksi nyt käynnistettävä Tesoman alueen futsal- ja palloilukerho tarjoaa osalle kaupunginosan pelureista varaslähdön Ilveksen Futis-Liigan tulevaan kauteen. 

tesomamainos2.jpg

Kuva 1. Tesoman alueen 4–9-luokkalaisille suunnatun futsal- ja palloilukerhon perustiedot. Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana. 

Lisätietoja Tesoman nuorille suunnatusta futsal- ja palloilukerhosta antaa:

Kerkko Huhtanen / futsalkoordinaattori

kerkko.huhtanen(at)ilves.fi

puh. 040 778 6800

14.06.2018Naisten Suomi - Ruotsi maaottelut Tesomalla heinäkuussa
12.06.2018Ilves FS:n miesten edustusjoukkueen taustatiimi kaudelle 2018-2019
02.06.2018Ville Koskelan sopimukselle jatkoa
02.06.2018Leo Rantanen tukkii Ilveksen maalinsuun jatkossakin
29.05.2018Jaakko Ahokas edelleen Ilveksen mies
29.05.2018Jyrkiäinen vaihtaa Leijona-paitaan
27.05.2018Akseli Tiensuu jatkaa Ilveksessä
08.05.2018Ilves FS:n kauden parhaat palkittu
22.04.2018Lassi Lintula: "Ensi kaudella taas uudestaan"
21.04.2018Ilves palasi mitalikantaan

Siirry arkistoon »