Ilves laajentaa matalan kynnyksen futsalkerhotoimintaansa Tesoman alueen nuorille

09.03.2017

Ilves laajentaa lapsille ja nuorille suunnatun matalan osallistumiskynnyksen futsaltoimintaansa uuteen kaupunginosaan ja uudelle kohderyhmälle. Viikolla 11 Tesoman palloiluhallissa aloittaa Tesoman koulun, Tesomajärven koulun ja lähialueen 4–9-luokkalaisille tarkoitettu futsal- ja palloilukerho, jonka järjestämisestä vastaa Ilveksen jalkapallojaoston futsaltoiminto ja päätukijana toimii LähiTapiola Pirkanmaa.

Tesoman futsal- ja palloilukerho on yksi Ilveksen jalkapallojaoston pilottiprojekteista erityisesti nuorille suunnatun ympärivuotisen harrastetoiminnan kehittämiseksi. Kerhotoimintaan osallistuminen on maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista tai  seurajäsenyyttä. Harjoitustapahtumiin voi tulla mukaan yksin tai kavereiden kanssa, ja uusia kokeilijoita otetaan mukaan joka viikko. Toimintaan ovat myös tervetulleita niin vasta-alkajat kuin aktiiviset liikunnan harrastajat. Aloitusvaiheessa kerhotapahtumia järjestetään vain maanantai-iltapäivisin, mutta osallistujamäärien tarkentuessa toiminta on laajennettavissa muillekin viikonpäiville ja konseptin osoittautuessa toimivaksi myös muihin kaupunginosiin (ks. kerhotapahtumien järjestämisaikataulu kuvassa 1).

”LähiTapiola Pirkanmaa haluaa tehdä suomalaisten arjesta turvallisempaa ja terveempää. Elämänturvastrategiamme mukaisesti tuemme laajasti pirkanmaalaista urheilutoimintaa ja haluamme olla mukana lasten liikkumiseen tähtäävissä hankkeissa.  Tämän vuoksi koululaisille suunnattu futsal- ja palloilukerho on erinomainen tapa tehdä yhteistyötä sekä koulun että urheiluseuran kanssa. Turvallisuuteen ja terveyden edistämiseen tähdätään myös LähiTapiolan tarjoamilla Sankarikoulutuksilla. LähiTapiola Pirkanmaa tarjoaa vuoden 2017 aikana elvytys- tai hätäensiapukoulutusta 1700 koululaiselle ja 800 asiakkaalle. Koulutuksessa opitaan elvytyksen perusteet ja avun hälyttäminen”, markkinointipäällikkö Taina Hiltunen LähiTapiola Pirkanmaalta kertoo yhteishankkeen taustoista.

Ilveksen näkökulmasta nuorille suunnattu futsal- ja palloilukerhotoiminta puolestaan laajentaa seuran jalkapallojaoston toistaiseksi suppeampaa talvikauden harrastetoimintaa. Lisäksi nyt käynnistettävä Tesoman alueen futsal- ja palloilukerho tarjoaa osalle kaupunginosan pelureista varaslähdön Ilveksen Futis-Liigan tulevaan kauteen. 

tesomamainos2.jpg

Kuva 1. Tesoman alueen 4–9-luokkalaisille suunnatun futsal- ja palloilukerhon perustiedot. Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana. 

Lisätietoja Tesoman nuorille suunnatusta futsal- ja palloilukerhosta antaa:

Kerkko Huhtanen / futsalkoordinaattori

kerkko.huhtanen(at)ilves.fi

puh. 040 778 6800

20.01.2018SoVo voitti voittomaalikilpailussa
19.01.2018Ilves-Appi julkaistaan viikolla 5
18.01.2018SoVo rynnii Kauppiin lauantaina
14.01.2018Talent-harjoitukset käynnistyivät Kaupissa
13.01.2018Jyrkiäisen tehokkuus kaatoi Leijonan
10.01.2018Talent-harjoitukset perjantaina Kaupissa
07.01.2018Pisteet matkasivat Kemin mukana pohjoiseen
06.01.2018GFT kaatui Kaupin avauksessa
05.01.2018GFT ja FC Kemi ensimmäiset vieraat Kaupissa
19.12.2017Kerhotoiminta alkaa tammikuussa Kauppi Sport Centerissä

Siirry arkistoon »