Ilves laajentaa matalan kynnyksen futsalkerhotoimintaansa Tesoman alueen nuorille

09.03.2017

Ilves laajentaa lapsille ja nuorille suunnatun matalan osallistumiskynnyksen futsaltoimintaansa uuteen kaupunginosaan ja uudelle kohderyhmälle. Viikolla 11 Tesoman palloiluhallissa aloittaa Tesoman koulun, Tesomajärven koulun ja lähialueen 4–9-luokkalaisille tarkoitettu futsal- ja palloilukerho, jonka järjestämisestä vastaa Ilveksen jalkapallojaoston futsaltoiminto ja päätukijana toimii LähiTapiola Pirkanmaa.

Tesoman futsal- ja palloilukerho on yksi Ilveksen jalkapallojaoston pilottiprojekteista erityisesti nuorille suunnatun ympärivuotisen harrastetoiminnan kehittämiseksi. Kerhotoimintaan osallistuminen on maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista tai  seurajäsenyyttä. Harjoitustapahtumiin voi tulla mukaan yksin tai kavereiden kanssa, ja uusia kokeilijoita otetaan mukaan joka viikko. Toimintaan ovat myös tervetulleita niin vasta-alkajat kuin aktiiviset liikunnan harrastajat. Aloitusvaiheessa kerhotapahtumia järjestetään vain maanantai-iltapäivisin, mutta osallistujamäärien tarkentuessa toiminta on laajennettavissa muillekin viikonpäiville ja konseptin osoittautuessa toimivaksi myös muihin kaupunginosiin (ks. kerhotapahtumien järjestämisaikataulu kuvassa 1).

”LähiTapiola Pirkanmaa haluaa tehdä suomalaisten arjesta turvallisempaa ja terveempää. Elämänturvastrategiamme mukaisesti tuemme laajasti pirkanmaalaista urheilutoimintaa ja haluamme olla mukana lasten liikkumiseen tähtäävissä hankkeissa.  Tämän vuoksi koululaisille suunnattu futsal- ja palloilukerho on erinomainen tapa tehdä yhteistyötä sekä koulun että urheiluseuran kanssa. Turvallisuuteen ja terveyden edistämiseen tähdätään myös LähiTapiolan tarjoamilla Sankarikoulutuksilla. LähiTapiola Pirkanmaa tarjoaa vuoden 2017 aikana elvytys- tai hätäensiapukoulutusta 1700 koululaiselle ja 800 asiakkaalle. Koulutuksessa opitaan elvytyksen perusteet ja avun hälyttäminen”, markkinointipäällikkö Taina Hiltunen LähiTapiola Pirkanmaalta kertoo yhteishankkeen taustoista.

Ilveksen näkökulmasta nuorille suunnattu futsal- ja palloilukerhotoiminta puolestaan laajentaa seuran jalkapallojaoston toistaiseksi suppeampaa talvikauden harrastetoimintaa. Lisäksi nyt käynnistettävä Tesoman alueen futsal- ja palloilukerho tarjoaa osalle kaupunginosan pelureista varaslähdön Ilveksen Futis-Liigan tulevaan kauteen. 

tesomamainos2.jpg

Kuva 1. Tesoman alueen 4–9-luokkalaisille suunnatun futsal- ja palloilukerhon perustiedot. Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana. 

Lisätietoja Tesoman nuorille suunnatusta futsal- ja palloilukerhosta antaa:

Kerkko Huhtanen / futsalkoordinaattori

kerkko.huhtanen(at)ilves.fi

puh. 040 778 6800

22.04.2018Lassi Lintula: "Ensi kaudella taas uudestaan"
21.04.2018Ilves palasi mitalikantaan
15.04.2018Pronssiottelu Sievissä la 21.4. klo 16
15.04.2018Tiensuu: "Annoimme hyvän vastuksen"
14.04.2018KaDy marssi finaaliin
12.04.2018Ilves pyrkii pysäyttämään KaDyn voittokulun
09.04.2018"Meillä on yhä täydet mahdollisuudet"
08.04.2018KaDy voitti toistamiseen kotonaan
08.04.2018Mäkiniemi uskoo Ilveksen lentävän vielä voitosta voittoon
07.04.2018KaDy kiri välieräsarjan avausvoittoon

Siirry arkistoon »